Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Graduation stories!

Το σηκώσαμεεεε!!!! Ναι μωρή ομάδα!!! Μπορεί να υποστήριζα την Ισπανία στον τελικό του Mundial, αλλά στην προκειμένη αναφέρομαι στο μεταπτυχιακό χαρτάκι που με κόπο πήραμε στα χέρια μας - ή τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί στην πράξη θα μας έρθει ταχυδρομικά σε λίγες βδομάδες... Μα όλα για το show πια οι Βρετανοί;; Απο ουσία τίποτις;;

Μιλάμε για μεγάλες χλίδες! Τήβενοι, μεγάλες luxury αίθουσες/αμφιθέατρα εκδηλώσεων, εκκλησιαστικά όργανα (!) σε ήχους Bach (βέεεεβαια, φρόντισαν να μας ενημερώσουν σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το κάνει download και να τ'ακούει στο ipod του).. Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε....!!!

Κι η κορύφωση της τελετής: Ναι! Πετάξαμε και μεις τα καπέλα όπως στις ταινίες!!!! Γιούχουυυ!!! Συγκίνηση, ικανοποίηση και αίσθηση αναγνώρισης και ανταμοιβής των κόπων (και μάλιστα μεγάλων) μιας ολόκληρης χρονιάς διαβάσματος και εργασιών..

Κάτοχος Master of Science επισήμως
εν ολίγοις. Να παίρνει σειρά η πελατεία για το ντιβάνι μου περικαλώωωω.... Ή είμαστε ψυχόλογκιστ 'η δεν είμαστε! Αμ πως!!!!!!!!! :)))

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Blogάκι μου γλυκό, Ο,ΤΙ και να πεις έχεις δίκιο! Το ξέρω, είμαι απαράδεκτη!! Δεν έχω δώσει σημεία ζωής εδώ και μέεεερες.. Δουλίτσες, τρεχάματα, βολτούλες, αποχαιρετισμοί (..) δεν μου άφησαν χρόνο για αναρτήσεις.....

Σήμερα όμως την κάνω για άλλη γη κι άλλα μέρη και μπήκα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου! Britain baby!!! Πάω να το πάρω το τρελοχαρτάκι (βλ.μεταπτυχιακό)! Θα βάλω και τήβενο, αμέ αμέεεε....! Θα τον πετάξω και στο τέλος όπως στις ταινίες! Με την ευκαιρία του ταξιδιού θα ξαναδώ παλιούς φίλους, θα τριγυρίσω σε παλιά λημέρια και θα κάνω και μερικές εκδρομούλες around να δω καινούργια πράματα! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩ!!!!

Κλείνω βαλίτσες και φέυγω για αεροδρομιάκι!! Θα επιστρέψω με νέες εικόνες και σίγουρα πολλά πολλά νεάκια!

xxx