Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η μόνη δύναμη που έχουμε..!


"..Η σκέψη είναι μαγική. Ό,τι δε συλλογίζεσαι είναι σαν να μην υπάρχει. Κι ό,τι καταφέρεις να συλλογιστείς, ό,τι με δύναμη λαχταρίσεις, αυτό, πίστεψέ με, κάποτε θα το συναντήσεις.."


Εκπληκτικό;

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Καφέ με το άτομο που σου πήρε συνέντευξη;; Εμμμ...


Το έζησα κι αυτό λοιπόν. Πριν κανα μήνα περίπου πήγα σε μια συνέντευξη και μέχρι τώρα ήμουν στο περίμενε. "Μη νομίζεις ότι σε ξέχασα αν δε σε πάρω", "να περιμένεις τηλεφώνημά μου" και μπλα μπλα μπλα μου ήταν η πιθανή μελλοντική εργοδότριά μου, περιμέεεενω και γω...

Σήμερα λοιπόν, all of a sudden, βρέθηκα στην ίδια παρέα με τη συγκεκριμένη κιουρία. Το πως και το γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Και ερωτώ τώρα εγώ: τι στάση έπρεπε να κρατήσω; Να το παίξω μάγκας που χάρη θα της έκανα να με πάρει στη δουλειά; Να το παίξω άνετη και φιλική; Να θέσω το ζήτημα ευθέως; Ε λοιπόν κατέληξα να μην κάνω τίποτα αυτά. Ήμουν χαλαρούλα και, πραγματικά πιστέψτε με, αυτή φαινόταν πολύ πιο αγχωμένη απο μένα. Απο έγκυρη πηγή έμαθα ότι σκέφτεται σοβαρά το θέμα της πρόσληψής μου, αν και την προβληματίζει το οικονομικό κομμάτι. Σε δύσκολους καιρούς ζούμε κύριοι!! Τι νομίζετε; Έχουν όλοι την πολυτέλεια να πληρώνουν ψυχολόγους;; Πφφφφ... Χλίδες και παραπανήσια έξοδα..!

Και μένω πάλι εγώ με τα ερωτηματικά μου.
Να πάρω τηλ να ρωτήσω τι παίζει ή όχι; Ε όχι κυρία μουυυ!!! Δε θα φιλήσουμε και κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα!!! Έχουμε και μια αξιοπρέπεια! Με θες μανδάμ στη δουλειά σου; Καλό θα σου κάνω, μη φοβάσαι την αλλαγή! Δε με θες;;; Εσύ θα χάσεις! Πάμε γι'άλλα, για καλύτερα, που λέει και το άσμα. Ε μα!