Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

It's been a while..


Λίγο πριν συμπληρώσω και επισήμως 4 μήνες απο την τελευταία μου ανάρτηση, θυμήθηκα ξανά το αγαπημένο blogάκι, που με τόση αγάπη είχα δημιουργήσει πριν καιρό.. Καρπός της ανάγκης μου για έκφραση ιδεών, σκέψεων.. για καταγραφή πληροφοριών και οτιδήποτε άλλου μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.. Αυθόρμητα, όπως λέει και ο τίτλος του..

Ως άτομο βαθιά ενοχικό, one more time - όπως πολλές φορές στη ζωή μου - νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για την απουσία μου.. Χαζομάρα ίσως.. Να το πω έλλειψη έμπνευσης; Να το πω βαρεμάρα; Όπως και να το πω, μια είναι η ουσία (που λέει και το τραγουδάκι..): Now I'm back! Ανανεωμένη - όπως και το σκονισμένο και ξεχασμένο blog μου! Προσδοκώντας να μου κρατήσει συντροφιά τη διαφορετική και λίγο περιεργούλα αυτή χρονιά που διανύω..

Σε λίγες ώρες μπαίνει το 2012.. Κάτι πήρε τ'αυτί μου για τέλος του κόσμου.. Βρε λες;;; Κι έχω τόοοοσα ακόμα να κάνω mr Nostradamus! What the fuck.. ας μας μπει με το καλό, ας μας δώσει απλόχερα υγεία.. και μεις θα ζήσουμε ρε την κάθε στιγμή σαν να'ναι η τελευταία! Right?? Καλή χρονιά!!!

xxx