Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

It's a new dawn, it's a new life...


.. and i'm feelin' good!!! (or at least I'm trying so..)

Αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές..

Μια νέα δουλειά, μια νέα πόλη, μια νέα ζωή, έστω και για λίγο.. Περίεργο να ξεκινάς κάπου απ'την αρχή.. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει τόσο απρόσμενα, χωρίς να σου δώσει λίιγο χρονικό περιθώριο να το χωνέψεις. Προσπαθείς να προσαρμοστείς μέσα σε λίγες μέρες σε κάτι εντελώς καινούργιο.. Σε ένα νέο σπίτι, που θες χρόνο για να το νιώσεις σπίτι ΣΟΥ.. Σε μια νέα πόλη, όπου ξεκινάς απ'το μηδέν, με την ελπίδα να βρεις έναν άνθρωπο, ένα φίλο, ώστε να περάσει αυτό το διάστημα πιο εύκολα, πιο ευχάριστα.. Θέλει χρόνο.. Αλλά πάνω απ'όλα θέλει υπομονή! Αισιοδοξία! Και focus στα θετικά points: δουλειά god dammit!! Αυτό δεν ήθελες χαζή;; Ξύπνααα!! Η ζωή σου πίσω σε περιμένει, δεν χάνεται, είναι εκεί, στο θυμίζει κάθε τέλειο ΣΚ που περνάς με αγαπημένους ανθρώπους σε οικεία μέρη.. (ασχέτως αν το ρημάδι κάνει τα πάντα για να μην μπορείς να ξεκολλήσεις, να θες να μείνεις εκεί και να στείλεις το ΚΤΕΛ μόνο του πίσω..)..

Επιλογές. Προτεραιότητες. Η ζωή που έχουμε ονειρευτεί θα περιμένει για λίγο.. Σκαλάκι σκαλάκι θα φτάσουμε στο στόχο, και μέχρι τότε αξίζουν τον κόπο μερικές θυσίες.. Προς το παρόν, back to reality και απολαμβάνουμε την κάθε μικρή στιγμή! Γιατί σίγουρα μέσα σε όλο αυτό, υπάρχει και κάτι πολύ πολύ όμορφο.. το μόνο που μένει είναι να το ανακαλύψω!!

Καλή μου αρχή!!!..

3 σχόλια:

  1. Καλή σου αρχή! Κι εγώ είμαι στα πρόθυρα ενός νέου ξεκινήματος και θέλω να πιστεύω πως θα κατενθουσιαστώ!

    Ζησε τις αλλαγές μέχρι το τέρμα!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!

    Welcome back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Coula: Αυτό προσπαθώ, αλλά αυτό το ρημαδοστάδιο της προσαρμογής δεν λέει να τελειώσει.. Καλή αρχή και σε σένα! Εύχομαι οι αλλαγές στη ζωή σου να σε βρούνε με ένα μεγάλο χαμόγελο!! xx

    @Αντιδραστικό παιδί: Your so damn right my friend.. Just enjoy the ride.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή