Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Graduation stories!

Το σηκώσαμεεεε!!!! Ναι μωρή ομάδα!!! Μπορεί να υποστήριζα την Ισπανία στον τελικό του Mundial, αλλά στην προκειμένη αναφέρομαι στο μεταπτυχιακό χαρτάκι που με κόπο πήραμε στα χέρια μας - ή τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί στην πράξη θα μας έρθει ταχυδρομικά σε λίγες βδομάδες... Μα όλα για το show πια οι Βρετανοί;; Απο ουσία τίποτις;;

Μιλάμε για μεγάλες χλίδες! Τήβενοι, μεγάλες luxury αίθουσες/αμφιθέατρα εκδηλώσεων, εκκλησιαστικά όργανα (!) σε ήχους Bach (βέεεεβαια, φρόντισαν να μας ενημερώσουν σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το κάνει download και να τ'ακούει στο ipod του).. Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε....!!!

Κι η κορύφωση της τελετής: Ναι! Πετάξαμε και μεις τα καπέλα όπως στις ταινίες!!!! Γιούχουυυ!!! Συγκίνηση, ικανοποίηση και αίσθηση αναγνώρισης και ανταμοιβής των κόπων (και μάλιστα μεγάλων) μιας ολόκληρης χρονιάς διαβάσματος και εργασιών..

Κάτοχος Master of Science επισήμως
εν ολίγοις. Να παίρνει σειρά η πελατεία για το ντιβάνι μου περικαλώωωω.... Ή είμαστε ψυχόλογκιστ 'η δεν είμαστε! Αμ πως!!!!!!!!! :)))

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια! Όλα αυτά τα show των Βρετανών έχουν και τη γλύκα τους. Ειδικά για τους γονείς που συγκινούνται και βγάζουν φωτογραφίες. Συγχαρητήρια και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ κοπέλα μου!! Ό,τι καλύτερο και σε σένα εύχομαι! Αχ, την έχουν την γλύκα τους, που να μην την είχαν!!! Άξιζει να το ζήσεις έστω μια φορά! Κι ας μας παίρνουν και τα σώβρακα μιας και χρεώνουν το καθε τι!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή