Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

X-mas spirit everywhere!!!!!

Έφτασε!! Η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου είναι εδώ! Υπάρχει παντού!! Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει κατακλύσει την πόλη και την καρδιά μου και γω δεν κάνω τίποτα άλλο παρα να χαζεύω τα φωτάκια απο το μικρούτσικο τρισχαριτωμένο δεντράκι που φέτος στολίζει το σαλόνι μου...!

Τι είναι επιτέλους αυτό το christmas spirit;; Μπορεί κανείς να συνοψίσει σε απλές λεξούλες όλη τη χαρά, τη συγκίνηση, την προσμονή και τη θαλπωρή που το χαρακτηρίζουν..;; "What's it? What's it??" αναρωτιούνται στο Nightmare Before Christmas οι κάτοικοι του Halloweentown.. Μπορεί άραγε η χημική ένωση ένος γκι, ένος ζαχαρωτού και ενός κομματιού απο χριστουγεννιάτικη μπάλα να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως φιλόδοξα ήλπιζε ο Jack Skellington;; Ή μήπως είναι κάτι λίιιιγο πιο περίπλοκο....;;;

To site www.ehow.com περιγράφει step by step την διαδικασία επίτευξης του χριστουγεννιάτικου πνεύματος:

STEP 1:
Ψώνισε νωρίς! Τίποτα δεν διώχνει πιο μακριά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα απο καυγάδες για parking και ποδοπατήματα στην αγορά.

STEP 2: Ευχήσου στουε ανθρώπους που συναντάς σε μαγαζιά και σε άλλους χώρους καλές γιορτές, πάντα με χαμόγελο στα χείλη!

STEP 3: Κάνε μια καλή πράξη! Προσφέρσου να κάνεις babysitting στο μωρό του φίλου σου ώστε να κάνει τα γιορτινά του ψώνια, αγόρασε γλυκά για το γείτονά σου ή βοήθησε έναν ηλικιωμένο να περάσει το δρόμο.

STEP 4: Αφιέρωσε χρόνο σε μια εθελοντική δραστηριότητα! Ακόμα κι αν είσαι πολύ απασχολημένος, μπορείς να αφιερώσεις μία ή δύο ώρες βοηθώντας λιγότερο τυχερούς ανθρώπους.

STEP 5: Βάλε να παίζει δυνατά χριστουγεννιάτικη μουσική!!

STEP 6: Δες χριστουγεννιάτικες ταινίες! "Love Actually", "Home Alone" και "The Holiday" είναι κάποιες απο τις πιο αγαπημένες.

STEP 7: Στόλισε το σπίτι σου γιορτινά!

Η δική μου γνώμη; ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΣ.. Χαλάρωσε, απόλαυσε στιγμές με οικογένεια και φίλους, στιγμές ουσιαστικές με ανθρώπους που αγαπάς, που ξεφεύγουν απο το καταναλωτικό πνεύμα της περιόδου.. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων! Η αγάπη που μοιράζεται απλόχερα! Δεν χρειάζεται η αγορά πανάκριβων δώρων για να δείξεις αυτή την αγάπη. Ένα συμβολικό χειροποίητο δωράκι και μια κίνηση αγάπης αρκούν.. Και φυσικά ας μη θυμόμαστε τους αγαπημένους μας ανθρώπους μόνο τα Χριστούγεννα..Η αγάπη πρέπει να εκφράζεται όλο το χρόνο και με κάθε δυνατό τρόπο...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου