Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

"Sex & the City"..today, tomorrow & forever!!!!

Τι κι αν έχω δει δεκάδες φορές τις περιπέτειες της Carrie και των φιλενάδων της απο το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο;; Κάθε βράδυ κάνω πάρτυ αν πετύχω στον alpha για χιλιοστή φορά επαναλήψεις της σειράς! Πάντα επίκαιρο και πάντα απολαυστικό!

Απο πολλούς έχει κατηγορηθεί ως χαζοχαρούμενο και επιφανειακό.. Όλες όμως έχουμε ταυτιστεί κάποια στιγμή με μια απο τις τέσσερις ηρωίδες.. Το σενάριο, αν και υπερβολικό κάποιες φορές, καταφέρνει να αγγίξει μια ευρεία γκάμα μικρών καθημερινών καταστάσεων που όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε αντιμετωπίσει. Αυτή νομίζω πως είναι και η μεγάλη επιτυχία της σειράς!

Όσο για το αντρικό φύλο.... όποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτσει ούτε μια φορά να το παρακολουθήσουν ψεύδονται ασυστόλως και τους προκαλώ να το παραδεχτούν!! Πολλοί ομολογούν ότι το βλέπουν ως "εγχειρίδιο κατανόησης του γυναικείου μυαλού" (μεταξύ μας, χαμένη υπόθεση guys!).

Η ουσία είναι μια! Το Sex & the City θα "πουλάει" όσο υπάρχουν γυναίκες και άνδρες και όσο αυτή η μαγική χημεία μεταξύ τους θα δημιουργεί απίστευτες, αστείες, συγκινητικές, ρομαντικές, τραγελαφικές, συγκλονιστικές στιγμές!..

2 σχόλια:

  1. Ε ναι λοιπόν, και γω βλέπω sex and te city το παραδέχομαι!! Ωστόσο...

    "Πολλοί ομολογούν ότι το βλέπουν ως 'εγχειρίδιο κατανόησης του γυναικείου μυαλού'"... Εδώ θέλουμε στοιχεία κυρία μου, δεν μπορείς να πετάς ασύστολες κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή προδικάζεις και διαπομπεύεις το αντρικό φύλο. Παρακαλώ να ανακαλέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς συγχαρητήρια για το θάρρος να το παραδεχτείς, πιστεψέ με, δεν το κάνουν πολλοί!! Όσο για τα στοιχεία, το έχω ακούσει απο το στόμα 2 φίλων μου και τα επιχειρήματά τους με κάνουν να μην αμφιβάλλω καθόλου πως με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το μυαλουδάκι των περισσότερων απο σας.. Σε κάλυψα;;;; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή