Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Dinner in the sky!!!

Χθες, κάνοντας αμέριμνη ποδήλατο στο γυμναστήριο μπας και γυμνάσουμε καμιά γαμπίτσα πριν βγούμε στις παραλίες, το μάτι μου έπεσε σε μια foto:



Ε λοιπον ΝΑΙ! Μέχρι εκεί έφτασε η ανθρώπινη εφευρετικότητα! Ladies and Gentlemen, DINNER IN THE SKY!!! Θέλεις να απολαύσεις το φαγητό σου υπο τους ήχους του Big Ben;; Θέλεις να πιείς το ποτάκι σου χαζεύοντας τον Πύργο του Αϊφελ;; 'Η μήπως τα "ταπεινά" σου γούστα περιορίζονται σε μια παρτίδα poker στους αιθέρες;; Το dinnerinthesky.com είναι εδώ για να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

To "Δείπνο στον Ουρανο" λαμβάνει χώρα σε ένα τραπέζι που ανυψώνεται σε ύψος 50 μέτρων από μια ομάδα επαγγελματιών. Μπορεί να ενοικιαστεί για 8 ώρες και μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα γύρω από το τραπέζι σε κάθε συνεδρία, με τρεις υπαλλήλους στη μέση (σεφ, σερβιτόρος, διασκεδαστής ...). Είναι ένα γεγονός που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε (π.χ. γήπεδο γκολφ, δημόσιους χώρους, ιστορικούς χώρους κλπ...), για όσο διάστημα υπάρχει μια επιφάνεια περίπου 500 τ.μ. που μπορεί να εξασφαλισθεί. Φυσικά, η άδεια από τον ιδιοκτήτη απαιτείται.

Σημαντική λεπτομέρεια, που όσο κι αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω στην επίσημη ιστοσελίδα, είναι το κόστος ενοικίασης, το οποίο προφανώς είναι τόσο τσουχτερό που φρόντισαν να το αποκρύψουν παραπέμποντας τους ενδιαφερόμενους σε περαιτέρω επικοινωνία με τους κατα τόπους αρμόδιους. Τυχαίο; Δε νομίζω... (ορίστε, το κόλλησα και γω...γκρρρ)!

Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο ακόμα στη χώρα μας.. Γιατί εν μέσω οικονομικής κρίσης, τι πιο φυσιολογικό απο το να νοικιάσεις αυτό τον γερανούλη για να φας τα κοψιδάκια σου και τις τυροκαυτερές σου;;;

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, my friends!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου