Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

It's time for camp!!

Back to life, back to reality, μετά απο ένα υπέροχο weekend στη φύση...

Μετά απο 4 χρόνια camping στο φοιτητικό και θεότρελο Ποσείδι, που πάντα θα αγαπώ και θα'χω στην καρδιά μου για πολλούς λόγους, φέτος αποφασίσαμε πως we're done with it! Ό,τι ζήσαμε εκεί το ζήσαμε, ίσως μεγαλώσαμε λιγάκι και η σύγκριση με τους 20χρονους πάνω-κάτω κατασκηνωτές θα'ναι πια εμφανής.

Πιο ώριμοι πλέον και με διάθεση για χαλάρωση, μακριά απο πολύβουα beachόμπαρα, επιλέξαμε τον Αρμενιστή. Τα σχόλια που είχα ακούσει, μπορούν πλέον να επιβεβαιωθούν δια στόματος εμού και της ιδίας (α ρε Τζούλια!!)! Ήταν μαγικό... Υπέροχος χώρος, καταπράσινος, πολύ οργανωμένο σαν camping και απίστευτη παραλία..! Τι άλλο να θέλει κανείς για να περάσει ένα τέλειο ΣΚ; Μα φυσικά καλή παρεούλα, την οποία διαθέταμε με το παραπάνω! Και όχι δεν μιλάω μόνο για τα κουνουπάκια που βρήκαν τη χαρά τους ρουφώντας το αιματάκι μας.. Μιλάω για άτομα, που αν και δεν υπήρξαμε παρέα με όλη τη σημασία της λέξης πριν το weekend, κολλήσαμε όλοι απίστευτα και υπήρχε τρελή χημεία!

Τι κι αν το Αρμενίστικο beachόμπαρο, με τους lounge ήχους και τους alternative μακρυμάλλιδες (plus γκριζομάλλιδες) τύπους δεν μπορούσε να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με αυτό του Ποσειδίου..;; Αν υπάρχει καλή παρεούλα περνάς καλά παντού - κλισέ, αλλά πέρα για πέρα αληθινό! Μπανάκια και λιώσιμο με τις ώρες στην παραλία μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό χρωματάκι - που σε κάποιους βγήκε λίγο στο χρώμα του αστακού. Ποδήλατο στη θάλασσα με τραγούδια, γέλια και βουτιές, ταβερνούλα με ουζάκι και το βράδυ συγκέντρωση έξω απ'τις σκηνές με κεράκια, κρασάκι, χαζομαρίτσες για να μασουλάμε και πολύ πολύ παιχνίδι με taboo και Παλέρμο! Τι παραπάνω να θέλει κάποιος για να είναι ευτυχισμένος; Τι πιο όμορφο απο το να'σαι έξω στη φύση με φίλους και να περνάς τέλεια;;

Γιατί αυτά τα ΣΚ να κρατάνε τόοοοοσο λίγο;; Till the next time.. Που σίγουρα δεν θα αργήσει να κανονιστεί!

Σας αφήνω με ένα καλοκαιρινό hit (!) που αποτέλεσε το soundtrack της εκδρομούλας μας..

2 σχόλια:

  1. Αχ, τέλεια! Περιμένω κι εγώ πώς και πώς αυτές τις διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @meraldia: Θα'ρθουν πολύ πολύ γρήγορα και θα περάσεις τέλεια και συ..!! Αγαπώ καλοκαιράκιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή