Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Θα'ναι σαν να μπαίνει άνοιξη....!!!

Αυτός ήταν ο φετινός χειμώνας λοιπόν! Ό,τι καταλάβαμε, καταλάβαμε! Μπήκε ο Μάρτης και η άνοιξη...!! Τα λουλούδια αναμένονται να ανθίσουν, τα πουλάκια να κελαϊδήσουν και όλοι να είναι σε μια ατέρμονη κατάσταση ευφορίας.. Στην όμορφη Θεσσαλονίκη όμως η συννεφία καλά κρατεί.. Αυτό είναι που λέμε ό,τι θυμόμαστε, χαιρόμαστε..ξαφνικά θυμήθηκε να χειμωνιάσει..

Άφιξη γονέων σήμερα κι η χαρά γρήγορα μετατράπηκε σε νεύρα, κοινότυπο μοτίβο.. Σχόλια για δουλειές σπιτιού που δεν έχουν γίνει, παρατηρήσεις στον αδερφό μου και μια γενικότερη ένταση να πλανάται στον αέρα.. Παίρνω βαθιά ανάσα και μετράω μέχρι το 10..Εκπνοή.

Η χαλάρωση όμως που προσφέρει η βεβαιότητα ότι το βράδυ θα φας ένα πιατάκι σπιτικό φαγητό και θα χαζέψεις λίγο τηλεόραση κουβεντιάζοντας με γονείς δεν συγκρίνεται, αναμφισβήτητα μου έλειψε.. Η παλινδρόμηση που περιέγραφα στο προηγούμενο post έχει επισήμως αρχίσει και γω απολαμβάνω ένα όμορφο βράδυ με την ανυπομονησία να δω τη συνέχεια των δευτεριάτικων βραδινών σίριαλ και την ανακούφιση ότι αύριο με περιμένει ένα και μόνο πράγμα: Ύπνος ύπνος και πάλι ύπνος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου