Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ATHENS CITY..to love her or not??

Ε ναι λοιπόν.. Μπερδεύτηκα!
Πάντα ήμουν κάθετη.. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ UBER ALLES!! Αθήνα;;; Απαπαπαπα! Το χάος.. Ο πανικός.. Το ατέλειωτο τρέξιμο.. Η τσιμεντούπολη.. 3 μερούλες εκεί με δύο αγαπημένα μου πρόσωπα ήταν αρκετές για να προβληματιστώ για τον μέχρι τώρα απόλυτο τρόπο σκέψης μου.

Εντάξει, Θεσσαλονίκη είναι μια και μοναδική: Ερωτεύσιμη, ανθρώπινη, γεμάτη αναμνήσεις και νοσταλγίες.. Μια πόλη που με σιγουριά θέλω να ζήσω for the rest of my life..

Αλλά κι η Αθηνούλα έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά.. Ακρόπολη.. Θησείο.. Μοναστηράκι.. Πλάκα.. Πεζόδρομοι που χαίρεσαι να περπατάς όπως η Διονυσίου Αρεοπαγίτου.. Γλυκούλες καφετεριούλες.. Δρομάκια γεμάτα πλανώδιους πωλητές που καμιά δεν μπορεί να αντισταθεί χωρίς να αγοράσει περνώντας ένα δαχτυλιδάκι ή ένα σκουλαρικάκι.. ;) Αμέτρητες επιλογές για βραδινή έξοδο.. Θέλεις μπουζούκια;; Πάμε! Θέλεις μπαράκια;; Πάμε! Live ζωντανές σκηνές, θέατρα, μουσικοταβέρνες, τσιπουράδικα σε μια τεράστια γκάμα, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε γούστο!

Φυσικά δε μιλάω για πιο υποβαθμισμένες περιοχές.. Δε μιλάω για την κίνηση, το κυκλοφοριακό, τον πανικό να τρέχουν όλοι να προλάβουν μήπως και χωθούν σε μια γωνίτσα του μετρό, με στόχο να μεταφερθούν 2 στάσεις παρακάτω όπου αλλάζουν σε ηλεκτρικό..

Αλλά..ντάξει μωρέ, την είχα λίγο παρεξηγήσει. Έχει την ομορφιά της, αρκεί να ξέρεις να την αγαπήσεις και να τη ζήσεις με το σωστό τρόπο! Και πλέον δε μου μένει παρά να της δώσω μια υπόσχεση:
i'll be there again soon!! :)

2 σχόλια: